Brf Lanesundsviken Uddevalla

  • Välkommen till Brf Lanesundsviken i Uddevalla – ett boende som andas frihet, rymd och livskvalitet. Nu är alla lägenheter sålda!

    Privatbostäder har uppfört 22 välplanerade lägenheter från en ytsmart 2:a till en luftig 4:a med plats för den stora familjen. Samtliga lägenheter har härliga uteplatser eller balkonger så att du kan njuta av den fina naturen.

    Husen i Brf Lanesundviken är moderna byggnader med ett formspråk som kopplar till klassisk skärgårdsbebyggelse. Stora fönsterpartier släpper in ljus och utsikt över berg och hav. Skönhet du aldrig tröttnar på..

    Lägenheterna stod klara november 2021.

    Se film för området här

    Situationsplan

    Broschyr

    Entreprenör hus:Peab Sverige AB
    Entreprenör mark:Orust Schakt AB

     

    Läs här om hur Brf Lanesindsviken behandlar personuppgifter

« Tillbaka