Brf Lanesundsviken Uddevalla

 • Välkommen till Brf Lanesundsviken i Uddevalla – ett boende som andas frihet, rymd och livskvalitet. Nu är alla lägenheter sålda!

  Privatbostäder har uppfört 22 välplanerade lägenheter från en ytsmart 2:a till en luftig 4:a med plats för den stora familjen. Samtliga lägenheter har härliga uteplatser eller balkonger så att du kan njuta av den fina naturen.

  Husen i Brf Lanesundviken är moderna byggnader med ett formspråk som kopplar till klassisk skärgårdsbebyggelse. Stora fönsterpartier släpper in ljus och utsikt över berg och hav. Skönhet du aldrig tröttnar på..

  Lägenheterna stod klara november 2021.

  Se film för området här

  Situationsplan

  Broschyr

  Entreprenör hus:Peab Sverige AB
  Entreprenör mark:Orust Schakt AB

   

  Läs här om hur Brf Lanesindsviken behandlar personuppgifter

« Tillbaka