Ägaren har ordet

Välkomna till Privatbostäder!

Privatbostäder startades 1993 och under åren har vi utvecklat, förvaltat och byggt nya fastigheter i västra och södra Sverige. En 30-årig resa som varit både lärorik och fantastiskt rolig. För oss på Privatbostäder är de personliga kontakterna och den familjära känslan viktig. Vi månar om att behålla våra hyresgäster länge och att de ska trivas hos oss.

Vi bygger nya bostäder med känsla och omsorg för detaljerna och med hög ambition inom hållbart byggande. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter ur ett miljöperspektiv och med ekologiskt och socialt perspektiv i fokus.

När du köper en nyproducerad bostad av oss kan du helt och fullt ägna dig åt det roliga med ett nytt hem. Vi har noggrant utarbetade rutiner för att er resa till ny bostad ska gå så smidigt och tryggt som möjligt. Våra medarbetare finns med som stöd hela vägen fram till inflyttning.


3


Privatbostäder ingår i Badhustorgetkoncernen och vi har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning, nyproduktion och detaljplanearbete.
Vi är delägare i ett antal projektutvecklingsbolag där vi arbetar i flertalet spännande projekt som ni kan läsa om på vår hemsida.

Vi blickar framåt och brinner för nya projekt, vårt mål är att fortsätta skapa nya fastigheter på attraktiva områden. Vi ser fram emot den fortsatta färden och nya utmaningar, med förhoppning om goda samarbeten.

Välkommen att kontakta oss för information om vad vi kan erbjuda för lokaler och bostäder till dig och ditt företag.


                                                       Bästa Hälsningar
                                                       Åsa Norberg
                                                       Ägare