Brf Trädgårdsbadet Skövde

 • Välkommen till Trädgårdsbadet Skövde, Slutsålt!

  Mellan stad och landsbygd har Privatbostäder nu uppfört Brf Trädgårdsbadet Skövde. Vi har byggt 36 lägenheter på 2-4 rok i bostadsrättsform. Husen är i två våningar med 4 lägenheter i varje huskropp, till varje lägenhet ingår ett förråd på gården samt en parkeringsplats. Lägenheterna har uteplatser i markplan och stora balkonger i övervåning. Våra lägenheter är välplanerade med en luftig hall, sovrum med vackert ljusinsläpp från hörnfönster, helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  På gården finns tillgång till gemensam grillplats, utegym och lekplats.

  Föreningen har en gemensam pool med ett härligt soldäck och utedusch.

  Inflyttade mars 2022.

  Broschyr

  Karta

  Situationsplan

  Planlösning 2 rok

  Planlösning 3 rok

  Planlösning 4 rok

   

   

  Kontaktinformation
  Kundkontakt:Rebecca Nordqvist0761-44 44 52

  rebecca@privatbostader.se

« Tillbaka