Brf Solrosen Skövde

 • Välkommen till Brf Solrosen i Skövde

  I Trädgårdsstaden, med närhet till såväl stadsliv som natur uppför vi 32 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.

  SverigeBOgårdens hus består av smala huskroppar i två våningar med fyra lägenheter per hus. Alla lägenheter har en genomtänkt planlösning, god standard och bra förvaringsutrymmen.
  I direkt anslutning till entrén en generös, dagsljus belyst hall som också går att få avskilt till en klädkammare som tillval.

  Samtliga badrum är utrustade med en miljöklassad kominerad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänk. Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.

  När man gör entré i SverigeBOgårdens lägenheter nås man direkt av ljus från två håll. Balkongen eller uteplatsen nås från vardagsrummet.

  Föreningens egna pool – Ditt boende ska såväl underlätta vardagen som ge mervärde till livet. Här finns tid för avkoppling, lek och skratt.
  Det känns därför roligt att komplettera Trädgårdsstadens grönska med en saknad kvalitet – poolen. Här simmar man några längder innan jobbet, slappar i en solbädd till melodikrysset på lördagsförmiddagen eller avrundar arbetsveckan en ljummen kväll.

   

  Broschyr

  Situationsplan

  Välkommen med din intresseanmälan – omdirigering till SverigeBOgårdens hemsida

  Priser

  2 rum och kök, från 1 195 000 kr
  3 rum och kök, från 1 395 000 kr
  4 rum och kök, från 1 545 000 kr

  Kontaktinformation
  Säljare:Rikard Nero
  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
  0730-582117rikard.nero@lansfast.se
  Avtal/avtalsfrågor:Ene-Rita Sjögren0709-66 80 56ene-rita.sjogren@privatbostader.se
  Projektledare:Jörgen Ehn0760-25 50 11jorgen.ehn@privatbostader.se
  Entreprenör hus:Tommy Byggare AB
  Entreprenör mark:Orust Schakt AB

  loggo2

  Genom kloka lösningar, traditionella former och ett väl genomarbetat byggsystem bygger SverigeBOgården kostnadseffektiva hus för moderna, prismedvetna människor med högt ställda krav på funktion och utseende.

  SverigeBOgården består av smala huskroppar i två våningar med 4 lägenheter per hus. Detta ger en mycket omtyckt och behaglig storlek på bebyggelsen. En skala där besökare och boende lätt känner sig hemmastadda och goda förutsättningar för gannsämja skapas.

  Samtliga lägenheter på övre plan har stora balkonger medan de i markplan har stor uteplats och trädgård. Uteplatser och balkonger nås alltid från lägenheternas gemensamhetsytor.