Brf Solrosen Skövde

 • Välkommen till Brf Solrosen i Skövde

  I Trädgårdsstaden, med närhet till såväl stadsliv som natur har vi uppfört 32 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.

  SverigeBOgårdens hus består av smala huskroppar i två våningar med fyra lägenheter per hus. Alla lägenheter har en genomtänkt planlösning, god standard och bra förvaringsutrymmen.
  I direkt anslutning till entrén en generös, dagsljus belyst hall som också går att få avskilt till en klädkammare som tillval.

  Samtliga badrum är utrustade med en miljöklassad kombinerad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänk. Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.

  När man gör entré i SverigeBOgårdens lägenheter nås man direkt av ljus från två håll. Balkongen eller uteplatsen nås från vardagsrummet.

  Föreningens egna pool – Ditt boende ska såväl underlätta vardagen som ge mervärde till livet. Här finns tid för avkoppling, lek och skratt.
  Det känns därför roligt att komplettera Trädgårdsstadens grönska med en saknad kvalitet – poolen. Här simmar man några längder innan jobbet, slappar i en solbädd till melodikrysset på lördagsförmiddagen eller avrundar arbetsveckan en ljummen kväll.

  Broschyr

  Situationsplan

  Bilder:

  Kontaktinformation
  Projektledare:Jörgen Ehn0760-25 50 11jorgen.ehn@privatbostader.se
  Entreprenör hus:Tommy Byggare AB
  Entreprenör mark:Orust Schakt AB

   

  Logo-Sverigebogården

  Uppförda av Sverigebogården – Ett tidigare delägt dotterbolag.

   


« Tillbaka