Brf Tega Ängar Ytterby

 • Välkommen till Brf Tega Ängar i Ytterby

  På Tega ängar, mellan åkerholmar och stengärdsgårdar i en lantlig miljö, med närhet till såväl stadsliv som Marstrands skärgård, här uppförde vi 32 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.

  På vägen från Kungälv ut mot Marstrand möter man Ytterby. Här finns god tillgänglighet på service och livsmedelshandel och såväl låg-och mellan, som högstadieskola.

  Ytterby är även en knutpunkt för buss och järnvägstrafik, med en station längs Bohusbanan och med ett flertal busslinjer mot både Göteborg, Marstrand och Stenungsund.

  Området hade inflytt juni 2019.

  Broschyr

   

  Kontaktinformation
  Entreprenör Hus:Peab Sverige AB
  Entreprenör Mark:Orust Schakt AB

   


  Logo-Sverigebogården

  Genom kloka lösningar, traditionella former och ett väl genomarbetat byggsystem bygger SverigeBOgården kostnadseffektiva hus för moderna, prismedvetna människor med högt ställda krav på funktion och utseende.

  SverigeBOgården består av smala huskroppar i två våningar med 4 lägenheter per hus. Detta ger en mycket omtyckt och behaglig storlek på bebyggelsen. En skala där besökare och boende lätt känner sig hemmastadda och goda förutsättningar för gannsämja skapas.

  Samtliga lägenheter på övre plan har stora balkonger medan de i markplan har stor uteplats och trädgård. Uteplatser och balkonger nås alltid från lägenheternas gemensamhetsytor.