BRF Höviksnäs, Tjörn

 • Välkommen till BRF Höviksnäs!

  Här har Sverigebogården byggt 22 bostadsrätter 2015. Lägenheterna är i varierande storlekar; 2 rum och kök, 3 rum och kök och 4 rum och kök.
  Lägenheterna har en genomtänkt planlösning, god standard och bra förvaringsutrymmen. I varje lägenhet finns en klädkammare och ett eget förråd på gården. Lägenheter på övre plan har stora balkonger medan de i markplan har uteplats.

  Samtliga lägenheter är sålda.

  www.sverigebogarden.se

  Korta fakta

  Fastighetsägare: BRF Höviksnäs Tjörn
  Adress: Sörkroken 101A – 105H, Höviksnäs
  Yta: Från 56m² – 76m²
  Byggnadsår: 2015
  Totalentreprenör: RO-Gruppen Koncept AB


  loggo2

  Genom kloka lösningar, traditionella former och ett väl genomarbetat byggsystem bygger SverigeBOgården kostnadseffektiva hus för moderna, prismedvetna människor med högt ställda krav på funktion och utseende.

  SverigeBOgården består av smala huskroppar i två våningar med 4 lägenheter per hus. Detta ger en mycket omtyckt och behaglig storlek på bebyggelsen. En skala där besökare och boende lätt känner sig hemmastadda och goda förutsättningar för gannsämja skapas.

  Samtliga lägenheter på övre plan har stora balkonger medan de i markplan har stor uteplats och trädgård. Uteplatser och balkonger nås alltid från lägenheternas gemensamhetsytor