Om Privatbostäder

Privatbostäder är ett konsult och förvaltningsbolag med inriktning på förvaltning, nyproduktion samt utveckling av fastigheter och markområden Vi har 8 anställda och förvaltar totalt ca 50.000 m2 lägenheter och lokaler.

Våra tjänster

- Ekonomisk förvaltning
- Teknisk förvaltning
- Fastighetsrådgivning
- Projektledning vid butiksetablering
- Förvaltning av bostadsrättsföreningar

Tega-Angar-1_20150915-www

Historik
Bolaget bildades 1993 av Åsa Norberg och Lars Falk och har sitt säte i Stenungsund.
Tillsammans med fastighetsbolagen Norum Förvaltning AB och Stenungsön Förvaltning AB har vi utvecklat och skapat attraktiva fastigheter i södra och västra Sverige.

Brett utbud
Vi har utvecklat vårt fastighetsbestånd till att kunna erbjuda ett brett utbud av lokaler, lägenheter och markområden. I Privatbostäders förvaltning finner Ni kontor, butiker, industri, verkstad, förskolor, gruppboende och olika typer av lägenheter.

Trivsam boendemiljö
Vårt mål är att med god service och hög kvalitet kunna skapa en trygg och trivsam boendemiljö. Boende i vårt fastighetsbestånd har alltid förtur vid byte av bostad.

Vi vill följa våra kunder
Vår ambition är att i vårt fastighetsbestånd kunna erbjuda våra företagskunder lokaler som är anpassade för verksamheten. När verksamheterna förändras vill vi tillsammans med hyresgästen skapa förutsättningar för ett fortsatt hyresförhållande. Målsättningen är att vara en långsiktig ägare som skapar ändamålsenliga lokaler på attraktiva lägen.

Nyproduktion av bostäder - en trygg resa till ditt nya hem
När du köper en nyproducerad bostad av oss kan du helt och fullt ägna dig åt det roliga med ett nytt hem. Genom åren har vi skapat väl fungerande rutiner för att resan från ritning till nyckelfärdig bostad ska gå så smidigt som möjligt för både oss och våra kunder. När du väljer att köpa en bostad av oss går processen i tydliga steg från kontraktsskrivning till inflyttning och våra medarbetare finns som stöd hela vägen.