Projektledare

Badhustorget Privatbostäder AB ingår i Norum-koncernen och har sedan 1993 byggt och utvecklat fastigheter i södra och västra Sverige. Vi arbetar med markexploatering, nyproduktion av bostadsrätter, kontors- och industrilokaler, detaljplanarbete samt fastighetsförvaltning. Vi bygger nya bostäder med känsla och omsorg om detaljerna och med hög ambition inom hållbart byggande. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och i vår organisation arbetar vi med projekten från ny mark till nöjd kund i färdig bostad. Hos Privatbostäder arbetar vi gemensamt med korta beslutsvägar. Vi har en stark vilja att utvecklas tillsammans och varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling. Vi söker nu en driven Projektledare främst till vår nyproduktion av bostäder.

Privatbostäder är en spännande arbetsgivare inom Fastighetsbranschen och som Projektledare hos oss får du möjlighet att arbeta med många intressanta projekt främst i Göteborg och Bohuslän men även på andra orter i Södra och mellersta Sverige.

Som Projektledare kommer du ingå i företagets projektledningsgrupp och ha ett nära samarbete med både våra Säljare och vår förvaltning. Dina ansvarsområden består bland annat av:

– Driva byggprojekt främst för bostäder men även för industri, kontors- och butiksfastigheter.

– Leda projekt i mål i enlighet med överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.

– Leda upphandling av entreprenörer gemensamt med projektgruppen.

– Vara delaktig i slutkostnadsprognoser.

– Vara delaktig i bygglovsarbetet.

– Tillsammans med Säljare planera och vara delaktig i inflyttningsprocesser, tillval samt medverka på informationsmöten för kunder.

Vi ser att du som söker är byggnadsingenjör, har liknande utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen och har erfarenhet från bygg, teknik eller snickeri. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

För att trivas i rollen ser vi att du som person har lätt för att samarbeta, att du är målfokuserad, självgående och flexibel. Vidare prioriterar du ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektivet.

Vår ambition är att ge våra kunder en trygg och smidig resa till sin nya bostad. Därför är det viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, en duktig kommunikatör och relationsbyggare. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 31 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Åsa Norberg, VD, asa.norberg@privatbostader.se 0706-836483.

Välkommen med din ansökan!