Fastighetstekniker

Badhustorget Privatbostäder AB ingår i Norum-koncernen och har sedan 1993 byggt och utvecklat fastigheter i södra och västra Sverige. Vi arbetar med markexploatering, nyproduktion av bostadsrätter, kontors- och industrilokaler, detaljplanarbete samt fastighetsförvaltning. Vi bygger nya bostäder med känsla och omsorg om detaljerna och med hög ambition inom hållbart byggande. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och i vår organisation arbetar vi med projekten från ny mark till nöjd kund i färdig bostad. Hos Privatbostäder arbetar vi gemensamt med korta beslutsvägar. Vi har en stark vilja att utvecklas tillsammans och varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling. Vi söker nu en driven och kundfokuserad Fastighetstekniker till vår fastighetsförvaltning främst i Stenungsund, Kungälv och Göteborg

Som Fastighetstekniker kommer du ingå i företagets fastighetsgrupp och ha ett nära samarbete med andra tekniker, förvaltare, projektledare och våra säljare.

Som fastighetstekniker arbetar du med drift, underhåll och skötsel i våra fastigheter både inomhus och utomhus. Arbetsuppgifterna är omväxlande med allmänt förekommande uppgifter i fastighetsbolag.

Du arbetar även med att ta emot felanmälningar och avhjälpa fel. Du arbetar för att vårda kundrelationerna för våra privatkunder och företagskunder. Tillsammans med förvaltare är du delaktig i att planera och medverka vid inflyttningsprocesser.

Vi ser att du som söker är utbildad inom bygg eller fastighetsbranschen. Du har några års arbetserfarenhet från bygg, trädgård, teknik eller snickeri. Meriterande är tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

För att trivas i rollen ser vi att du som person har lätt för att samarbeta, bygga goda relationer och underhålla dem. Du är strukturerad och ordningsam och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar genom att vara lyhörd och smidig för att anpassa dig till olika situationer och personer. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 31 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev, maila din ansökan till Åsa Norberg, VD, asa.norberg@privatbostader.se

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Agne Ferdinandsson, Förvaltare, 0705-362624

 

Välkommen med din ansökan!