Brf Lanesundsviken Uddevalla

 • Välkommen till Brf Lanesundsviken i Uddevalla – ett boende som andas frihet, rymd och livskvalitet.

  Privatbostäder uppför  22 välplanerade lägenheter från en ytsmart 2:a till en luftig 4:a med plats för den stora familjen. Samtliga lägenheter har härliga uteplatser eller balkonger så att du kan njuta av den fina naturen.

  Husen i Brf Lanesundviken är moderna byggnader med ett formspråk som kopplar till klassisk skärgårdsbebyggelse. Stora fönsterpartier släpper in ljus och utsikt över berg och hav. Skönhet du aldrig tröttnar på.

  Säljstart sommaren 2019

  Byggstart 2019/2020

  Situationsplan

  Karta

  Broschyr

  Prislista

  Välkommen med din intresseanmälan

  Kontaktinformation
  Fastighetsbyrån UddevallaMarlene Bodin Sjöberg0703-01 04 14marlene.bodin.sjoberg@fastighetsbyran.se
  Jessica Nyman0702-65 28 10jessica.nyman@fastighetsbyran.se
  Projektassistent:Ida Falk Petersson0705-36 26 22ida.falk.petersson@privatbostader.se
  Kundfrågor:Ene-Rita Sjögren0709-66 80 56ene-rita.sjogren@privatbostader.se

   

   


  loggo2

  Genom kloka lösningar, traditionella former och ett väl genomarbetat byggsystem bygger SverigeBOgården kostnadseffektiva hus för moderna, prismedvetna människor med högt ställda krav på funktion och utseende.

  SverigeBOgården består av smala huskroppar i två våningar med 4 lägenheter per hus. Detta ger en mycket omtyckt och behaglig storlek på bebyggelsen. En skala där besökare och boende lätt känner sig hemmastadda och goda förutsättningar för gannsämja skapas.

  Samtliga lägenheter på övre plan har stora balkonger medan de i markplan har stor uteplats och trädgård. Uteplatser och balkonger nås alltid från lägenheternas gemensamhetsytor.