Brf Soluppgången Växjö

 • Välkommen till Brf Soluppgången i Växjö

  I Hovshaga centrum, med närhet till såväl stadsliv som natur uppför vi 24 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.

  Hovshaga är en lugn och omtyckt stadsdel i norra Växjö. Vid Hovshaga centrum finns serviceinrättningar såsom affär, bibliotek, frisör, pizzerior och vårdcentral, men det som lockar mest är nog ändå att ha naturen så nära. Här finns Helgasjön som inbjuder till både bad och fiske. På vintern åker man skridskor eller längdskidor på sjön och den fina golfbanan i närheten förvandlas vintertid till ett populärt ställe med längdskidspår.

  Grönhuset
  Brf Soluppgången förvaltar ett gemensamt grönhus, som är ett kombinerat miljöhus och växthus som ska fungera för såväl ekologiskt som socialt odlande.

  Dagvattendammar
  I anslutning till odling och grönhus finns två vattendammar arrangerade på ett attraktivt och pedagogiskt sätt som ett kvalitetshöjande inslag i utemiljön.

  Gröna transporter
  Som en del i vårt gröna fokus och för att uppmuntra ett mer återhållsamt bilanvändande, erhåller varje lägenhet en elcykel.

  Broschyr

  Se bilder från byggnationen

  Samtliga lägenheter är sålda.


  Kontaktinformation
  Säljare:Eric Melkersson, Fastighetsbyrån Växjö0733-87 77 19eric.melkersson@fastighetsbyran.se
  Avtal/avtalsfrågor:Ene-Rita Sjögren0709-66 80 56ene-rita.sjogren@privatabostader.se
  Projektledare:Malin Berg0705-36 26 22malin.berg@privatbostader.se
  Entreprenör:Peab Sverige AB

   loggo2

  Genom kloka lösningar, traditionella former och ett väl genomarbetat byggsystem bygger SverigeBOgården kostnadseffektiva hus för moderna, prismedvetna människor med högt ställda krav på funktion och utseende.

  SverigeBOgården består av smala huskroppar i två våningar med 4 lägenheter per hus. Detta ger en mycket omtyckt och behaglig storlek på bebyggelsen. En skala där besökare och boende lätt känner sig hemmastadda och goda förutsättningar för gannsämja skapas.

  Samtliga lägenheter på övre plan har stora balkonger medan de i markplan har stor uteplats och trädgård. Uteplatser och balkonger nås alltid från lägenheternas gemensamhetsytor.